“Minden hazatér” – Október 29.-én minden ember a Saját Magjára, a saját maga helyére fókuszál, akkor minden a helyére kerül


Egység Konferencia - Conference of Unity - Egység a Hétköznapokban – Játszunk együtt Finom energiák hálózzák be a létet, szellemi gyülekezés, átrendeződés kezdődött körülöttünk a láthatatlan világokban!

Egység a Hétköznapokban – Játszunk együtt, Neves előadók gyűlnek szinpadunkra immáron másodjára, hogy a világban zajló folyamatokat egyszerűen megértessék Veled! Gyere nézd meg a részleteket!

Egyetértek a Csillagmag.hu nagyon is aktuális írásával melyet az alábbi linken olvashattok.

http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/minden-hazater/

Október 29.-e 10 milliószoros nap a tibeti naptár szerint, idézem Kiss Balázs Kunót: ” „Kivételesen” azt szeretném megmutatni, hogy most ne a világ szebbé tételéért, a világ jobb sorsáért, a többi emberért imádkozzunk, ne nekik kérjünk támogatást – hanem mindenki arra fókuszáljon, hogy saját maga a Helyére kerüljön, a saját Magjába kerüljönCsak a próba kedvéért:) Ugyanis, ha ez létrejön, akkor megszűnik a világban minden olyan dolog, amiért amúgy pozitív teremtő erőnket akarnánk bevetni, ekkor szűnik meg a szenvedés – ahogy Buddha fogalmaz. Nem kint – hanem Bent.

Persze, ez csak egy tanács, mindenki hallgasson a saját intuíciójára, és tudjátok, ne hallgassatok semmilyen mesterre, tanítóra! Csak MAGotokra.”

Link 1: http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/minden-hazater/

Link 2: Csillagma asztrozófiai oldal

Hozzászólás