Mantra estek Barát István dobossal Budapesten és Győrben, előre tervezhetitek mert itt vannak a dátumok!


Mantra-est Barat Istvannal Gyorben vendégeskedik

A Mantra-est sorozat Győrben vendégeskedik 2011. március 18.-án pénteken 18h-tól - részletekért kattints a plakátra! - Győr Kertváros, Pihenő Camping és Fogadó + a cikk végén megtalálod az elérhetőségeket és a Budapesti programokat is

István küldte a hírt, így most közzé is teszem:

A MANTRA-EST

Természetes igény hívta életre a zenés Mantra-est sorozatot, a lélek harmónia-igénye.

Ezeken az esteken nemcsak kántáljuk a mantrákat, de megtanuljuk énekelni, értelmezni, érezni őket, beépíteni magunkba, majd meditációkon keresztül látni a kimondott-énekelt szavakat és jelentésüket.

A Nepálban is többszörös beavatást nyert estvezető és indiai, indián, magyar vendégei segítségével és vezetésével garantáltan megtalálod a harmóniát, sőt, annál sokkal többet!

Az időpontok és elérhetőség a cikk végén!

A MANTRÁRÓL

Gyakori ismételgetésük olyan ima, amely nemcsak a mantrázó, de minden érző lény segítségére van, és erősíti az Egyetemes Szerető Szívet.

Fontos, hogy elmélet és gyakorlat egymás mellett, egymást segítve formáljon minket jobbá! Jobbá és elfogadhatóvá önmagunk számára, jobbá és elfogadhatóvá a minket körülvevő Világ számára, hogy újra az Egyetemes Harmónia részévé lehessünk!

A mantra nem pusztán szó, hanem Brahmának, Visnunak, Sivának vagy Krisnának, a mindenható Buddháknak, a Mindenható Istennek, a megvilágosodott istennőknek a megtestesülése, hiszen az ő lényegük egy. A mantra nem közönséges szó, hanem magának az istenségnek az evilági formája. Ahogyan például a Buddhák is számtalan aspektusban jelennek meg a szamszára lényei előtt, így a mantrák is különböző aspektusokat képviselnek, bár a lényegük egy és ugyanaz.

ISTVÁNRÓL

(egy előző cikk Istvánról)

“Barát Betyár Istvánnak hívnak, évek óta kutatom magam, (őshagyományaink és a világ szeretet- és elfogadás-alapú kultúráinak létértelmező technikáit használva) igyekszem megérteni önnön magam és a Világot. Külső és belső gyógyítást végzek, a gerinc- és ízületi manuálterápia mellett az önismeret folyamataiban nyújtok segítséget a hozzám fordulónak. Így alakultak ki évekkel ezelőtt országszerte azok a táltos-sámán dobkörök, amelyekben a vezető szerepe jutott nekem. Nepálban, egy kolostorban eltöltött elvonulásom meghatározóvá vált bennem, az ott kapott beavatások újra és újra erővel töltenek föl, s újabb feladatokat adnak.”

Helyszín:
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, Andrássy út 98.

Időpontok az első félévre
(mindig szombati nap):

  • január 22.
  • február 26.
  • április 9.
  • május 7.
  • május 21.
  • június 18.

A Mantra-est sorozat minden hónapban látogatható, az alkalmak egymással összefüggenek, de külön-külön is használható és értelmezhető!

Belépő alkalmanként 1.000,- Ft.

További információk:
szivutja@gmail.com
+36 70 41 99 234

Link 1: előző cikk Istvánról: Árvízkárosultaknak vitt magánadományt a Szív Útja Központ, olvasd el szívhezszóló beszámolójukat!

Link 2: Érd el mindezeket az információkat a FaceBookon ide kattintva!

Hozzászólás