Szupervályog hírek – Videó a munkacsoportról és Karácsonyi kedvezmények 2011


Szupervályog ház - "Múlt, jelen, és jövő… a Földtől a Marsig, azaz a hagyományos építkezéstől a jövő otthonáig."

Szupervályog ház - "Múlt, jelen, és jövő… a Földtől a Marsig, azaz a hagyományos építkezéstől a jövő otthonáig."

Jövő évi tanfolyamok most karácsonyi – kedvezményes – áron már elérhetőek, ill. a Kultúrális Kreatívok jóvoltából megnézhetőek a Szupervályogcsapatról szóló bemutató videó a neten. Részletekért olvass tovább és ha tetszett a hír továbbítsd!

Kulturális Kreativ Net TV

Aki szeretne egy jól sikerült összeállítást látni a SzuperVályogról, munkacsoportunkról és az általunk képviselt szellemiségről, látogasson el a KULTURÁLIS KREATÍVOK oldalára, ahol megnézhető a 2011. október 31-én elindultKulturális Kreativ Net TV első adása.

Itt – nagy büszkeségünkre – kiemelt szerepet kapott a szupervályog-technológia.

A beszélgetés (17p12-24p02) a bócsai tanfolyamunk helyszínén készült, így az ott épült dupla-kupola is látható a Cal-Earth Intézetben készült felvételek mellett.

Munkacsoportunk karácsonyi AJÁNDÉKA

Az ünnepek közeledtével munkacsoportunk könnyítési lehetőséget szeretne kínálni azoknak, akik a közeljövőben el kívánják sajátítani a szupervályog építési technikát és szupervályogból akarnak építeni. Meghirdettünk egy akciós részvételi lehetőséget, így több tízezer forint megtakarítással lehet elvégezni a jövő év elején induló 2×3 napos elméleti és gyakorlati képzést.
További részletek a tanfolyamokról, az időpontokról és a további kedvezményekről, fizetési könnyítési lehetőségekről az oldalunkonlehet olvasni.

A héten (december 2. péntekig) még érvényes az év elejei tanfolyamokra való kedvezményes jelentkezési lehetőség (150.000.- Ft helyett 99.000.- Ft/ fő)!

Hálásak vagyunk, ha a SzuperVályog technológiával kapcsolatos információkat továbbadják más érdeklődőknek, ismerősöknek.

További szép napokat kíván

 

Kovács Mónika & Fekete Zoltán
SzuperVályog Munkacsoport
+36-30-736-3821
FaceBook/SzuperVályog

 

A rendezvényeinken résztvevők jelenlétükkel valamint megrendelőink anyagi hozzájárulásukkal támogatják a SzuperVályog Munkacsoport tevékenységét, a technológia megismertetését és bevezetését Magyarországon és a térségünkben, Segítik az érintettek és rászorulók tájékoztatását, tanfolyamok tartását és a rendszer terjedését. Várjuk a szellemi és fizikai támogatásokat is: anyagi források, eszközök, önkéntes munka, szakmai és kapcsolati tőke és bármilyen egyéb segítség formájában.

***

SZUPERVÁLYOG – Ház-, kert- és tájépítési technológia
„Vályogépítés új formában…”
Web: 
www.szupervalyog.hu
Blog: 
http://szupervalyog.blogspot.com/
Mail: 
info@szupervalyog.hu

 

Hozzászólás